Krásný sladký den,
v posledních týdnech jsme spolu vařili pohodově, zabalení do hřejivé deky, pak rychle do půl hodinky od otevření lednice, nebo naopak pěkně pomalu a lenivě, a minule chutně a křupavě, ze sezónních surovin. Dneska si spolu sladce zahřešíme 🙂
|
Co vás v tomto e-mailu čeká?
- Recept, který stojí za to zkusit
- Co se na PaleoSnadno děje nového
- Sladce hříšné recepty
- Rychlý tip do vaší kuchyně
|
|
|
|
Vyzkoušejte: Banánová zmrzlina se skořicovými sušenkami
|
 |
Až dostanete chuť na zmrzlinu, připravte si ji velmi snadno z plátků zmrzlého banánu. Ve spojení se skořicovými sušenkami vás každé sousto vynese na vrchol blaha.
|
Kouknout na recept |
Recept je přirozeně bezlepkový, bez použití vajec a ve variantě i bez mléčných výrobků. Odpovídá stravovacím stylům Primal / Paleo a pochutnají si na něm i vegetariáni.
|
|
|
|
Co je nového na PaleoSnadno?
Pátý dotisk Voňavé kuchařky ❤️
Od doby, kdy jsem s velkým napětím vydávala Voňavou kuchařku, uběhly už 3 roky. Ani v nejdivočejším snu by mě tehdy nenapadlo, že někdy budu řešit pátý dotisk. Mám velkou radost, že se vám kniha líbí a máte o ni stále zájem. Jste prostě úžasní a já vám za společné vaření moc děkuju ❤️
Kalendář 2022
Ještě nejsme ani v polovině roku 2021 a já už finišuji s novými recepty do kalendáře pro příští rok. Připravila jsem pro vás celkem 53 barevných receptů, ze snadno dostupných surovin, vždy odpovídající danému období v roce. Skromnost stranou - myslím, že se máte opravdu na co těšit 🙂
Nová struktura e-mailů
Možná jste si už všimli nové struktury zasílaných e-mailů. Chtěla bych vám v každém dát tip na jeden recept. Ať už úplně nový, nebo prostě takový, který stojí za to vyzkoušet. Pak se s vámi podělím o pár informací, co je u mě nového nebo co se mi zrovna honí hlavou. Následně pro vás vyberu několik receptů, které něco spojuje (dnes je to "sladké hřešení"). A na konec přidám zajímavý tip týkající se vaření. Ať už můj, nebo někoho jiného. Takhle by to mělo být už v každém e-mailu. Ať přesně víte, kam kouknout a co tam najdete 🙂 Co si o tom myslíte? Je pro vás tahle struktura zajímavá, nebo se mám vrátit k té původní, nahodilé?
|
|
|
|
Sladké hříchy
Vařili jsme spolu jídla na pohodu, i rychlovky do 30 minut od otevření lednice, nebo naopak pěkně lenivě. Dnes se podíváme na pověstnou sladkou tečku. Tentokrát jsem ale výběr receptů nedělala sama. Nechala jsem ho čistě na vás. Podle toho, jak si je u mě na stránkách nejvíce ukládáte do oblíbených ❤️
Tady je 6 vašich nejoblíbenějších. Další najdete v tomto příspěvku u mě na Facebooku.
|
|
|
|
|
|
Tip do vaší kuchyně
Umíte správně zacházet s nožem v kuchyni? Sama s tím občas bojuju (i když od té doby, co používám tenhle nůž, to jde mnohem lépe). Podle mě se ale vždycky hodí pár tipů, jak nůž správně držet a krájet s ním. Krásně zpracované video má kanál Tasty. Nemusíte ani umět anglicky, abyste pochopili, jak nůž používat a jak správně krájet zeleninu a bylinky.
Tak na něj mrkněte.
|
 |
|
|
Nebojte se odpovědět
Tohle není klasický newsletter, na který se nedá odpovědět. Klidně mi napište. Moc ráda si přečtu, co vám chutná a co ne. Zajímá mě váš názor. Šířit a přeposílat obsah newsletteru vřele povoleno 🙂
|
|
|
|